Поради голямата натовареност в куриерската фирма Speedy е възможно да има забавяне на поръчките за периода 30.11 - 31.12

Братя Минкови

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-30 от 60

 1. Бифор & Афтър Совиньон Блан / Before & After Sauvignon Blanc 3 л.
 2. Шардоне Братя Минкови / Minkov Brothers Chardonnay 0.750 л.
 3. Мерло Братя Минкови / Minkov Brothers Merlot 0.750 л.
 4. Каберне Совиньон Братя Минкови / Minkov Brothers Cabernet Sauvignon 0.750 л.
 5. Льо Фотограф Сира / Le Photographe Syrah 0.750 л.
 6. Льо Фотограф Сира / Le Photographe Syrah 0.375 л.
 7. Енотека Шардоне / Enoteca Chardonnay 0.750 л.
  Енотека Шардоне / Enoteca Chardonnay
  В наличност
  23,50 лв.
 8. Льо Фотограф Совиньон Блан / Le Photographe Sauvignon Blanc 0.750 л.
 9. Бифор & Афтър Бяло / Before & After White 3 л.
 10. Енотека Мерло & Сира / Enoteca Merlot & Syrah 0.750 л.
 11. Енотека Ризлинг / Enoteca Riesling 0.750 л.
  Енотека Ризлинг / Enoteca Riesling
  В наличност
  23,50 лв.
 12. Сайкъл Шардоне & Коломбар / Cycle Chardonnay Colombard 0.750 л.
 13. Бифор & Афтър Червено / Before & After Cabernet Franc Merlot Pinot Noir 3 л.
 14. Оук Три Братя Минкови / Oak Tree Minkov Brothers 0.750 л.
 15. Бифор & Афтър Розе / Before & After Rosé 3 л.
 16. Сайкъл Шардоне & Коломбар / Cycle Chardonnay Colombard 0.375 л.
 17. Сайкъл Траминер / Cycle Traminer 0.375 л.
  Сайкъл Траминер / Cycle Traminer
  В наличност
  4,64 лв.
 18. Льо Фотограф Розе / Le Photographe Rosé 0.750 л.
 19. Сайкъл Совиньон блан & Семийон & Вионие / Cycle Sauvignon Blanc & Sémillon & Viognier 0.750 л.
 20. Сайкъл Пино Ноар / Cycle Pinot Noir 0.750 л.
  Сайкъл Пино Ноар / Cycle Pinot Noir
  В наличност
  8,52 лв.
 21. Сайкъл Каберне Совиньон & Каберне Фран & Мерло / Cycle Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc & Merlot 0.375 л.
 22. Енотека Вионие & Сира / Enoteca Viognier and Syrah 0.750 л.
 23. Сайкъл Совиньон блан & Семийон & Вионие / Cycle Sauvignon Blanc & Sémillon & Viognier 0.375 л.
 24. Бяло Кюве Братя Минкови / Minkov Brothers White Cuvee 0.750 л.
 25. Сайкъл Розе / Cycle Rose 0.375 л.
  Сайкъл Розе / Cycle Rose
  В наличност
  4,64 лв.
 26. Совиньон Блан Льо Фотограф / Le Photographe Sauvignon Blanc 0.375 л.
 27. Льо Фотограф Пино Ноар / Le Photographe Pinot Noir 0.750 л.
 28. Сайкъл Каберне Совиньон & Каберне фран & Мерло / Cycle Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc & Merlot 0.750 л.
 29. Сайкъл Мерло / Cycle Merlot 0.750 л.
  Сайкъл Мерло / Cycle Merlot
  В наличност
  8,52 лв.
 30. Каберне Фран Енотека / Enoteca Cabernet Franc 0.750 л.
Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-30 от 60